Servering heltid/deltid/sommar

  Jobba som Serveringspersonal hos Brasserie Godot

  Om GODOT

  Vi har som ambition att förena den franska brasserietraditionen med modern matlagning.

  På menyn har vi ofta klassiker som, Moules Marinére, Chocroute, Steak frites och ett rikt utbud skaldjur. Eftersom vi ställer höga krav på råvarorna varierar menyn efter tillgång och säsong. I baren har vi en barmeny med både smårätter och middagsalternativ.

  Brasserie Godot öppnades 2001 på Grev Turegatan nr 36 med en stor bar. Vårt mål var att öppna ett klassiskt franskt brasserie med stans bästa bar. Ägare av Brasserie Godot är Mattias Rosenbaum och Staffan Svederman. Båda är utbildade sommelierer och har tidigare ägt och drivit PAUS Bar och Kök (1996­2002).

  Nu söker vi förstärkning i matsalen för både heltid och deltid/extra under helger och sommar. Vi söker dig som har goda kunskaper inom servering och drycker. Vi har ca 400 viner på vår vinlista så du bör ha goda kunskaper inom vin och mat i kombination. Du bör ha minst 3 års erfarenhet och det är ett stort plus om du är utbildad inom dryckeskunskap.

  Om du är intresserad att jobba i en härlig miljö och i ett grymt bra gäng så hör av dig med din ansökan till oss via mail.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare, extra
  • Arbetstid: Heltid, deltid
  • Lön: Lön enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Staffan

  Telefon:

  Hemsida: www.godot.se