Lådan söker barpersonal

  Till hösten söker vi fler kollegor till vår bar. Kort om oss; Lådan är vår tolkning av en modern amerikansk ölhall, en bryggpub utan bryggeri där vi istället roterar 20 fatkranar med den finaste svenska oberoende ölen som vi kan hitta. Till ölen kan du få vällagad streetfood. Vi lagar allt från grunden på råvaror från små lokala leverantörer som Skärgårdsslakteriet, Gröna Gårdar, Reko, Green fries, Gårdssällskapet, Magnus Johansson Bageri många fler. Leverantörer som liksom oss sätter hantverket och kvaliteten främst. Vi maler vår egen färs, gör vår egen falafel, skivar vårt eget bacon, picklar våra egna inläggningar och gör våra såser från grunden. 


  Vem söker vi och varför ska hen söka just till oss? Vi tog ett litet snack med Maria som är baransvarig (och som även pluggar till bryggtekniker) för att höra vad hon säger.

  Vad var det som gjorde att du sökte till Lådan för ett år sedan?

  Som ölintresserad var faktiskt den främsta orsaken till att jag sökte Lådans stora utbud av svensk hantverksöl.

  Vad är det bästa med att jobba på Lådan?

  Det bästa är kollegorna och det sättet vi samarbetar med varandra. All bra öl är så klart också ett stort plus.

  Vem vill du ha som kollega i baren på Lådan?

  Jag hoppas på en ölintresserad person som är utåtriktad, glad och inte rädd för att testa på nya saker och ta initiativ.


  Utöver det Maria uttrycker så hoppas vi att du som söker har ett par års erfarenhet av att arbeta i en bar. 


  Intresserad? Vill du veta mer om jobbet eller om oss på Lådan? Slå en pling till personalansvarig, Anna-Karin. Din ansökan vill vi ha senast den 7 augusti. 


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Vi har både en heltidanställning och en deltidanställning, som går att kombinera med studier, att erbjuda. Tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning.
  • Arbetstid: Lådan är öppen tis-tors kl 17-23 samt fre-lör 11:30/12-00. Arbetstiden är förlagd till främst kvällar och helger.
  • Lön: Enligt kollektivavtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Anna-Karin Berts

  Telefon: 0761686378

  Hemsida: www.ladansthlm.se