Kökschef

  Jobba som Kökschef hos Grand Hotel Saltsjöbaden

  Vår nuvarande kökschef skall gå vidare till nya utmningar och nu söker vi hans efterträdare som skall vara med oss på resan och utveckla Grand Hotel Saltsjöbaden in i framtiden.


  Head Chef

  Den vi söker är noggrann och strukturerad - Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo – Vi är en rolig arbetsplats med härliga kollegor.


  Vi söker dig med ambition att laga härlig, ärlig mat. Som Head chef säkrar du upp vår kvalitet och ansvarar för kökets prestation. Du coachar och utbildar och är ansvarig för kökets rutiner. Du ansvarar för personalplanering och rekrytering till köket och du arbetar tätt med restaurangchefen för att uppnå ekonomiska- och kvalitetsmål.


  Du ansvarar för varuflödet, hygien och kvalitetssäkring samt kontrollerar och följer upp leveranser/följesedlar och säkrar att det stämmer överens med beställning. Du ansvarar för månatlig inventering och är väl insatt i och kan säkerställa att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar.


  Tillsammans med kollegor säkerställer du bästa service, kvalitet och hygien för våra gäster.

  Vill du veta mer om tjänsten, tveka inte att kontakta oss. 


  Intervjuer kommer ske löpande men så länge annonsen är publicerad finns det chans, så tveka inte att söka. Hoppas vi ses!


  Vi har bostad, kanske finns du i norr eller söder och vill flytta till Stockholm?

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dag, kväll, helg
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Katarina Romell

  Telefon:

  Hemsida: grandsaltsjobaden.se