FOAJÈ - med matintresse

  Jobba som Servicestaff hos Oscarsteatern & China Teatern

  Är du vår nästa stjärna?

  På vår arbetsplats har vi kul tillsammans, arbetar professionellt, tar ansvar och är grymma på att ge våra gäster ett leende och en hjälpande hand. Tillsammans ger vi varandra styrka genom att dela med oss av vår kunskap, och det är speciellt viktigt att vi respekterar varandra och lyfter varandra för att uppmuntra och främja samarbete samt bidra till en trivsam arbetsmiljö. Laget före jaget, tillsammans med glädje och trygghet, är grunden i allt vi gör.


  Nu söker vi nya lagspelare till våra foajéer med matintresse!

  Vi söker dig som är lyhörd, prestigelös, flexibel och som har ett matintresse. Arbetet i våra foajéer är omväxlande med högt tempo, så vi lägger stor vikt vid att du kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. I denna roll kommer du även behöva kunna hantera enklare barmenyer. Maten kommer att vara förberedd av vårt kök, ditt arbete kommer bli att färdigställa rätterna. Självklart kommer du att få en genomgång och upplärning av våra kockar. Vi ser till hela verksamheten och prioriterar att hjälpa varandra, allt för att våra gäster skall få bästa möjliga upplevelse.

  Rollen innebär:

  • Hantering av enklare barmenyer – färdigställa redan förberedda rätter
  • Förberedelser av foajé innan öppning, under och efter pausTa hand om leveranser av dryck, snacks mm
   Förberedda pausbeställningar
   Städning
   Diska
  • Försäljning i bar av dryck, snacks samt program
  • Garderob – hänga in samt ut gästers ytterkläder
  • Biljettkontroll

  Arbetet omfattar kvällar med fokus på fredagar och helger. Vi är medlemmar i branschorganisationen Visita, och tillämpar kollektivavtal. Anställningen är en säsongsanställning med start mellan 1/9 fram till 17/12, omfattar ca 8h/vecka med rullande schema.

  Under augusti 2022 kommer vi kalla till 2 rekryteringstillfällen, dessa hålls under vecka 33. För att vara bland aktuella arbetssökande skall vi ha fått en komplett ansökning dvs att du svarar på samtliga frågor inkl videofrågorna.

  Varmt välkommen att söka säsongstjänst hos oss.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: säsong
  • Arbetstid: kvällar & helger enligt schema
  • Lön:

  Sök det här jobbet