Bartender till deltidstjänst (helger) i Cadierbaren på Grand Hôtel

  Grand Hôtel Stockholmär ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 40 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.
  I vår ständiga strävan att utveckla och kvalitetssäkra våra F&B-outlets söker vi nu ett proffs till baren som vill och kan leverera en absolut femstjärnig service till våra gäster.

  I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Sätt gärna våra bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Blir ni hungriga, ta en titt på barmenyn. Här finns även à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea för den som har svårt att slita sig från de sköna sofforna. Namnet har baren fått efter Régis Cadier, fransk köksmästare och hotellets grundare.


  OM ROLLEN

  I tjänsten som BARTENDER kommer du att arbeta I Cadierbaren och leverera en femstjärnig service. Du arbetar självständigt och professionellt. Du är kunnig, snabb, ordningsam, effektiv och har ett tränat öga för detaljer. Vi söker en bartender till en deltidstjänst om 25% med möjlighet att jobba mertid. Arbetstiderna är förlagda till varannan helg; fredag och lördag kvällstid. För att vara rätt kandidat skall du kunna arbeta varannan helg året runt. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt.


  VEM ÄR DU?

  · Som person är du positiv, strukturerad och passionerad

  · Du har flera års yrkesvana av arbete i cocktailbar - gärna med internationell erfarenhet och på etablissemang med en väldigt hög standard och ett världsvant klientel.

  · Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet.

  · Vi söker dig som kan arbeta regelbundet varannan helg men inte har detta arbete som huvudsysselsättning. Du söker antagligen en sidoinkomst vid sidan av annat arbete eller studier.

  · Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus.


  VI ERBJUDER

  · En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.

  · En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster

  · Tillsvidareanställning med sexmånaders provanställning med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

  · Lön enligt avtal eller individuell förhandling efter erfarenhet.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.


  Vill du veta merär du välkommen att kontakta Barchef Anton Windmar (08-679 35 00 / anton.windmar@grandhotel.se). Ansökningar med CV skickas till jobb@grandhotel.se

  Observera att vi utför bakgrundskontroll på sökande som del av vår rekryteringsprocess.

  Urval och intervjuer sker löpande.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: kväll & helg
  • Lön: efter överenskommelse

  Sök det här jobbet