100 % kock

  Jobba som Kock hos Krägga Herrgård

  Älskar du att få både människor och smaklökar att göra piruetter? Är du övertygad om att allt är möjligt tillsammans med andra? Gillar du såväl långsiktiga relationer som långkok? Vågar du ta ett steg tillbaka för att komma minst två steg framåt? Pratar du Kräggiska?


  Då är din tid här och nu! Och det är hög tid för dig att söka tjänsten när vi nu behöver ytterligare förstärkning i vårt sköna köksteam. Vår matfilosofi är enkel; Vi krånglar inte till det i onödan, bara det är onödigt gott. Vi hämtar inspiration från det "gamla goda" och tillreder rätterna i framtidens tappning; på kräggiska. Råvarorna hämtar vi där de är som bäst för dagen och gärna så lokalt som möjligt. Husman in i finrummet.Vi söker nu en lagspelare med skön attityd och hög energi. Vi vill att du har arbetat som kock ett par år, kan jobba självständig men lika bra i team. Är det du?  Välkommen med din ansökan till Food & Beverage Manager; Martin Andreasson.


  Om Krägga Herrgård:
  Här jobbar tillsammans för att leva upp till visionen om att vara branschens mest älskade mötesplats. Vi håller hög utvecklingstakt men tänker långsiktigt (och skyndar inte onödan). Våra värderingar genomsyrar allt vi gör så det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med våra. Vi älskar att ta hand om våra gäster så att de kan vara helt närvarande i stunden - mötet, middagen, samtalet, festen. Kort sagt: vi vill skapa äkta, ärliga och älskvärda upplevelser. Här & Nu.

  www.kragga.se   Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid, varierande under vardagar, kvällar och helger
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Martin Andreasson

  Telefon: 070 485 28 66

  Hemsida: kragga.se