Köksmästare till Enskede Deli

  Nyrenoverade Enskede Deli söker nu en erfaren köksmästare till vår bistro i Stureby, Enskede.

  Ägare och driftansvarig är Edin Dizdarevic som har jobbat inom restaurang sedan barnsben. Han har drivit upp Gamla Enskede Matbod samt Matboden Södermalm. 


  Vi vill servera vällagad, god mat som förväntas av en kvarterskrog med högre rang. Du kommer få sätta ihop ett eget köksteam och behöver därför ha vana av personalansvar. Vi kommer också erbjuda catering, så det är bra om du har erfarenhet av att sätta ihop cateringmenyer.

  Matsalen tar 45 sittande och baren 20 inomhus. Under sommarhalvåret öppnar vi även upp uteservering med ca 40 platser.

  Vi kommer börja med att ha öppet ons-lör 16-22, detta kan komma att utökas med tiden.

  Planen är att slå upp dörrarna så fort vi har ett köksteam på plats.


  Visionen är att Enskede Deli ska vara ett “andra vardagsrum” för de som bor i Enskede. Det innebär att atmosfären ska vara varm och välkomnande för alla gäster. Menyn behöver spegla detta och därför erbjuda enklare rätter men också mer avancerad mat för de som besöker oss för att fira något eller unna sig. Vi kommer ha en hel del barnfamiljer som gäster och vill därför erbjuda en barnmeny.


  Hur ser din arbetsdag ut?

  Som köksmästare kommer du att ansvara för inköp, kökspersonal samt menyer. 

  Du jobbar Onsdag till lördag mellan 14 - 22.

  Du ska vara stresstålig, engagerad och intresserad av ditt yrke. Vi söker folk som verkligen älskar att laga mat och lever för detta, minst ett par års erfarenhet eller riktigt bra referenser krävs.


  Vem trivs här?

  Vi söker en självgående och strukturerad köksmästare. Som person är du öppen, flexibel, nyfiken och kommunikativ. Det är ett krav att du har erfarenhet från liknande tjänster inom restaurangbranschen.


  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder dig en ny arbetsplats med helt ny utrustning, som för många ska bli en plats att trivas på. Våra arbetsdagar kommer att bli fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss kommer vardagen variera och har en ambition om att bli en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner i en växande koncern som kan ge många utvecklingsmöjligheter. Du får chansen att sätta din egen prägel och bygga upp ett varumärke i en nyrenoverad, smakfull krog i en trevlig villaförort. 

  Du kommer jobba tätt tillsammans med Edin och kunna få stöd från honom i dagliga frågor.

  För rätt person som visar goda resultat kommer vi erbjuda attraktiva förmåner.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: 14-22 Ons-Lör
  • Lön: Enl överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Edin Dizdarevic

  Telefon:

  Hemsida: www.enskededeli.se