SERVISPERSONAL TILL CADIERBAREN

  Jobba som Servis hos Grand Hôtel Stockholm

  Grand Hôtel Stockholm är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 40 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  I vår ständiga strävan att utveckla och kvalitetssäkra våra F&B-outlets söker vi nu ett proffs till baren som vill och kan leverera en absolut femstjärnig service till våra gäster.


  I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Här njuter våra gäster antingen av en enastående utsikt över Stockholms ström och kungliga slottet eller klassisk intimitet i barens hjärta. Vi erbjuder à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea i tillägg till en komplett à la carte meny. Baren håller öppet nästan dygnet runt året runt med undantag för ett fåtal timmar på natten mellan cirka 02-07. Namnet har baren fått efter Régis Cadier, fransk köksmästare och hotellets grundare.


  OM ROLLEN

  I tjänsten som servis kommer du att arbeta i Cadierbaren och leverera en femstjärnig service på golvet. Du arbetar självständigt och professionellt. Du är kunnig, snabb, ordningsam, effektiv och har ett tränat öga för detaljer. Du brinner för att leverera en personlig och uppmärksam service som överträffar gästernas högt ställda förväntningar.

  Vi söker nu kvalificerad och erfaren servispersonal till heltidstjänster i baren för antingen dagtid eller kvällstid. Arbetstiderna är förlagda till veckans alla dagar inklusive helger. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt väldigt roligt.


  VEM ÄR DU?

  • Som person är du positiv, strukturerad och passionerad.
  • Du har minst ett års kvalificerad yrkesvana av arbete som servitör/servitris. Vi ser gärna att du har internationell erfarenhet och erfarenhet från etablissemang med en väldigt hög standard och ett världsvant klientel.
  • Du kan självständigt ta en station och hantera denna. Du har tidigare vana av att leda och fördela arbete till runner/nisse.
  • Du besitter en god kunskap vad gäller mat och dryck i kombination.
  • Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet..
  • Du talar god svenska och engelska. Fler språk i denna internationella miljö är naturligtvis ett plus.

  VI ERBJUDER

  • En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
  • En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster.
  • Tillsvidareanställning med sexmånaders provanställning med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
  • Lön enligt avtal eller individuell förhandling efter erfarenhet.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hôtels of the World.

  Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Restaurangchef Cecilia Wiik-Lundström (08-679 35 00 / cecilia.lundstrom@grandhotel.se). Ansökningar med CV skickas till jobb@grandhotel.se.


  Observera att vi utför bakgrundskontroll på sökande som del av vår rekryteringsprocess. Urval och intervjuer sker löpande.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Emmy Soneborg

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se