GRAND HÔTEL SÖKER KOCK TILL BANKETT OCH EVENT

  Jobba som Kock hos Grand Hôtel Stockholm

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 278 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.


  OM ROLLEN

  I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som är passionerad och brinner för ditt yrke som kock. Du ska med engagemang och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett eventkök.

  Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Alla event är unika med varierat antal gäster, oavsett antal ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig.

  Du kommer att vara del i ett engagerat och rutinerat team som dagligen arbetar tillsammans för att överträffa våra gästers förväntningar.

  Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete. Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger.


  VEM ÄR DU?

  · Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann

  · Du har minst fem års yrkesvana - tidigare erfarenhet från bankettverksamhet och internationellt kök är ett krav.

  · Du har dokumenterad utbildning inom yrket alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet

  · Uppskattar variationen som ett eventkök erbjuder, där varje event är unikt och antalet gäster varierar.

  · Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet.

  · Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska.


  VI ERBJUDER

  · En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.

  · En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster

  · Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter

  · Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

  · Anställningsförmåner och förmåner inom Grand Group.


  Med anledning av den stundande högsäsongen söker Grand Hôtel för tillfället kockar till flera av våra kök.


  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster.


  Vi genomför bakgrundskontroll som del av vår rekryteringsprocess. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


  Vill du veta mer om tjänsten kontakta Kökschef Sofie Bredenberg på; sofie.bredenberg@grandhotel.se. Ansökningar med CV skickas till jobb@grandhotel.se


  Din kompletta ansökan med ett uppdaterat CV ber vi dig skicka till jobb@grandhotel.se senast 2023-02-19.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.grandhotel.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats