Fryksås Hotell & Gästgifveri söker kock och servis

  Jobba som Kock hos Fryksås Hotell & Gästgiveri

  Nu är det dags för ännu en härlig sommar på Fryksås Hotell & Gästgifveri.

  Vi har skogen runt hörnet med fiske, vandringsleder, mounting bike- banor och mycket mer. Vi söker både extrapersonal inför sommaren och för längre anställningar. Bostad kan ordnas om du kommer långväga.

  Sedan januari är det i ny regi och vi håller som bäst på att måla, renovera kök och fixa inför sommaren. 


  Vi som tagit över är Mathias Herlev Hansson (som bla. jobbat hos Gordon Ramsey i London och tagit OS- och VM guld med svenska kocklandslaget) och Petter Kylberg (grym på ekonomi och ledarskap).
  Vi är superglada att vi kunnat ta över denna pärla i Fryksås. Med kanske Dalarnas bästa utsikt över Orsasjön och Siljan vill vi bygga en välkomnande och varm känsla med hög service och jäkligt bra mat. Och vi ska ha kul när vi gör det!


  Vi söker dig till restaurangen (servis och runners), köket (kock och kallskänk) och för hotellservice (städ, frukost, reception). Vi vill bygga ett riktigt bra team med sammanhållning och schysta värderingar. 

  Vi tror att du är nyfiken, modig och vill utvecklas.


  Hör av dig till Linda som är restaurangchef, linda@fryksashotell.se, eller Erik som är vår kökschef erik@fryksashotell.se  eller till Petter petter@fryksashotell.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Sommar med möjlighet till förlängning
  • Arbetstid: Varierande
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet