Lådan och Lill-Lådan söker barpersonal

  Jobba som Barpersonal hos Lådan

  Vi söker en till kollega till våra barer!

  Kort om oss; Lådan är vår tolkning av en modern amerikansk ölhall, en bryggpub utan bryggeri där vi istället roterar 20 fatkranar med den finaste svenska oberoende ölen som vi kan hitta. Till ölen kan du få vällagad streetfood. Vi lagar allt från grunden på råvaror från små lokala leverantörer som Skärgårdsslakteriet, Gröna Gårdar, Reko, Green fries, Gårdssällskapet, Magnus Johansson Bageri många fler. Leverantörer som liksom oss sätter hantverket och kvaliteten främst. Vi maler vår egen färs, gör vår egen falafel, skivar vårt eget bacon, picklar våra egna inläggningar och gör våra såser från grunden. 


  Lill-Lådan är vår bakficka tillika cocktailbar belägen vägg-i-vägg med Lådan. På Lill-Lådan finns hela Lådans matmeny men framförallt ett skönt barhäng där våra gäster kan botanisera bland cocktails helt baserade på små svenska dryckeshantverkare. Vi gillar det enkla, småskaliga och lokalproducerade och har därför byggt Lill-Lådans koncept kring mestadels klassiska drinkar men ofta med en oklassisk tvist.


  Vem söker vi och varför ska hen söka just till oss? Vi tog ett litet snack med Maria som är restaurangchef och bryggeritekniker för att höra vad hon säger;

  Vad var det som gjorde att du sökte till Lådan för tre år sedan?

  Som ölintresserad var faktiskt den främsta orsaken till att jag sökte Lådans stora utbud av svensk hantverksöl.

  Vad är det bästa med att jobba på hos oss?

  Det bästa är kollegorna och det sättet vi samarbetar med varandra. All bra dryck är så klart också ett stort plus. Att vi också är en KRAV-märkt restaurang och jobbar med hållbara råvaror är något man kan stå för och man är stolt över det som kommer ut ur luckan. 

  Vem vill du ha som kollega i barerna på Lådan/Lill-Lådan?

  Jag hoppas på en dryckesintresserad person som är utåtriktad, glad och inte rädd för att testa på nya saker och ta initiativ. 


  Utöver det Maria uttrycker så hoppas vi att du som söker har ett par års erfarenhet av att arbeta i en bar och behärskar både att hälla öl och skaka drinkar.


  Vi expanderar just nu till fler resturanger och bryggeri så lediga ansvarspositioner kommer bli öppna för rätt person/er.

  Intresserad? Vill du veta mer om jobbet eller om oss på Lådan? Slå en signal till Joacim. Din ansökan vill vi ha senast den 23/9.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Vi kan erbjuda heltidsanställning eller deltidsanställning. Tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning.
  • Arbetstid: Lådan/Lill-Lådan är öppen tis-tors kl 17-23 samt fre-lör 11:30/12-00. Arbetstiden är förlagd till främst kvällar och helger.
  • Lön: Enligt kollektivavtal

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Joacim Hedlund

  Telefon: 0737303045

  Hemsida: www.ladansthlm.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats