Restaurangchef till Hedenlunda slott

  Jobba som Restaurangchef hos Hedenlunda Slott AB

  Hedenlunda slott ligger naturskönt mitt i Sörmland och har varit en plast för möten i över 1000år. Hedenlunda slott arbetar med konferenser, weekends, bröllop, spa och fester. Vi har 62st hotellrum och lokaler för både stora och små möten och middagar. Vi jobbar för att alla våra gäster ska få en personlig hotell och restaurangupplevelse utöver det vanliga, vi och våra gäster värdesätter den personliga servicen vi ger på plats. Vår grundtanke är att du som chef jobbar som en ledare som genom ditt ansvar leder verksamheten i restaurangen och får medarbetarnas förtroende. Trivs personalen tar de i sin tur bättre hand om våra gäster. Med nöjda gäster har vi möjlighet att växa och utvecklas.

  Om rollen

  Som restaurangchef är du ytterst ansvarig för verksamheten i våra matsal med resultat- och personalansvar samt för att totalupplevelsen av mat, dryck och service är hög. Tillsammans med vår köksmästare arbetar du för en ständig utveckling med stort fokus på gästens serviceupplevelse i våra restauranger. Verksamheten i våra restauranger består nästan uteslutande av planerad verksamhet då våra weekend- och konferenspaket oftast ligger förbokade mer än en vecka innan ankomst vilket underlättar för alla former av planering. Det ekonomiska ansvaret för tjänsten innebär att du kan bemanna avdelningen kostnadseffektivt, sätta rätt priser på våra produkter och kontinuerligt arbeta för merförsäljning.

  Hedenlunda slott levererar frukost till alla våra logi-gäster, lunch till konferenser samt middagar till både paket-, bröllop- och konferensgäster. Menyerna är säsongsbaserade och med ett enkelt och tydligt upplägg mot gäst där oftast 2- eller 3-rätter ingår.

  Vem är du?

  Vi ser att du har en passion för mat, dryck och bra service. Du brinner för att arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, mat- och dryckeskonceptet samt servicenivån för att på så vis hålla hög medarbetar- och gästnöjdhet. Du är en synlig ledare som coachar och skapar arbetsglädje och engagemang i ditt team.

  Du har arbetat flera år inom restaurangbranschen, gärna på olika typer av hotell och inom olika typer av mat- och dryckesupplevelser. Du har en mycket god förmåga att bygga långsiktiga relationer och är lyhörd gentemot både gäster och medarbetare.

  Sommelierutbildning är meriterande men inte ett krav. Störst fokus vid denna rekrytering läggs på dina ledaregenskaper och att du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare. I rollen som restaurangchef behöver du vara strukturerad med en förmåga att ha ett helikopterperspektiv över verksamheten. För att lyckas i tjänsten ställs även höga krav på din förmåga att kommunicera. Kommunikationen inom hotellets ledningsgrupp, mellan avdelningarna samt mellan medarbetarna är det viktigaste verktyget vi har för att leverera på högsta nivå mot medarbetare och gäst.

  Vad kan vi erbjuda

  Vi söker nu rätt person till en nyckelposition som vill arbeta långsiktigt på plats på Hedenlunda slott. Du sitter med i hotellets ledningsgrupp där vi tillsammans driver slottets utveckling framåt. Vi ser gärna därför att du är en initiativrik person som tänker på helheten på slottet och är med och utvecklar våra koncept för framtiden.

  I rollen som restaurangchef är du själv aktiv i den dagliga driften och har hotellchefen med dig som stöd i ditt dagliga arbete med att planera verksamheten och ta hand om våra gäster och medarbetare på bästa vis. Som restaurangchef rapporterar du till direkt till hotellchefen.

  Vi erbjuder dig en roll i ett stabilt familjeföretag med en platt organisation och nära till beslut. Kulturen präglas av frihet under ansvar, samarbete, glädje och att hela tiden utveckla verksamheten! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

  Ansökan

  Tillträde för tjänsten enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta Ricki via mailen i annonsen. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.hedenlundaslott.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats