Erfaren kock, Handelsbankens representationsvåning, Stockholm

  På Handelsbankens huvudkontor bedrivs en omfattandemötes- och representationsverksamhet i bankens egen regi. Vi som arbetar här är stolta leverantörer av service, tror på betydelsen av möten mellan människor och sätter en ära i att vara en del av det maskineri som skapar förutsättningar för dessa.

  I vårt kök produceras allt från frukostfrallor till middagar i toppklass, oavsett vilket är målet alltid högsta kvalitet. Maten lagas från grunden med omsorg om varje råvara och detalj. I köket är du inte låst vid en station och vi byter meny varje vecka så du ska gilla variation, vara nyfiken på trender och inte vara rädd att prova nya vägar.

  Vi söker nu en ambitiös kock med minst 5 års yrkesvana, som trivs lika bra i varmköket som i kallskänken. Du är yrkesstolt, entusiastisk och tummar aldrig på kvaliteten på din leverans, varken gällande smaker eller presentation. Här ges du kreativ frihet och förväntas ta stort eget ansvar. Du är självklart en lagspelare som prestigelöst rycker in där det behövs.

  Du ska vid behov kunna biträda kökschefen som arbetsledare i den dagliga driften och behöver därför vara strukturerad, bra på att planera samt leda och fördela arbete.

  Detta är Handelsbanken

  Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vår starka värdegrund bygger på tilltro och respekt för individen och genomsyrar hela vår företagskultur. Hos oss får du ett stort eget ansvar och stora befogenheter att fatta egna beslut, samtidigt som vår verksamhet bygger på samarbete och att vi stöttar varandra. Våra skilda kompetenser och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till vår verksamhet med olika perspektiv.

  Vi har en stark tro på våra medarbetare och uppmuntrar egna initiativ, förmågan att tänka tvärt om och att söka innovativa lösningar. När våra medarbetare utvecklas, utvecklas banken.

  Dina villkor regleras I kollektivavtal mellan Finansförbundet och BAO.

  Vid frågor kontakta:

  Maria Hård af Segerstad-Lindhoff, maria.lindhoff@handelsbanken.se, 0727-22 93 27

  Andreas Mattsson, kökschef andreas.mattsson@handelsbanken.se, 0707-36 45 44

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Heltid
  • Arbetstid: Verksamheten är förlagd morgon-kväll, måndag-fredag.
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Maria Hård af Segerstad-Lindhoff

  Telefon: 0727-22 93 27

  Hemsida:

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats