Biträdande Köksmästare till Stadshuskällaren

  Jobba som Köksmästare hos Stadshuskällaren

  Vi behöver komplettera vårt team i Stadshuskällaren med en biträdande Köksmästare. Hos oss får du chansen och möjligheten att växa och utveckls som biträdande köksmästare och ta eget ansvar. En riktigt rolig utmaning för dig som vill laga mat på hög nivå i ett av Stockhoms vackraste hus, Stadshuskällaren.


  Som biträdande köksmästare hos oss kommer du att ha det yttersta ansvaret i många delar när vår köksmästare är borta och tränar i Sveriges kocklandslag. Du kommer då att ansvara för bland annat HACCP, schemaläggning, inventering, planering mm och kunna ta beslut tillsammans med köksmästare och diftchef.

  Vår gastronomi grundar sig i de svenska smakerna med råvaror från skogen, sjöar, ängar, hav och fjäll. I Skogen I Stan är vår signatur. Vi jobbar hållbart och letar alltid nära och personliga leverantörer och bra råvaror.

  Vi serverar också alla Nobelmiddagar på beställning, med störst fokus på den senaste middagen. Vi har genom det ett samarbete med flertalet profilerade kockar. Vinprovningar med specialkomponerade menyer, gästspel och arrangemang av olika storlekar är också en del av vår verksamhet.

  Om oss

  Vi är ett litet men skönt gäng som brinner för yrket, där grundpelaren är Service Inifrån och Ut.

  Vi söker nu dig som är en passionerad köksmästare eller souschef idag med vassa smaklökar och som är en trevlig person som bidrar till att stämningen är trivsam och full av arbetsglädje.

  Vi har stängt i 2 veckor över jul och nyår samt att vi har semester 4-5 veckor på sommaren.

  Ansökan

  Vi söker dig för start i augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Skicka in din ansöka så snart som möjligt, då intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Självklart är vi kollektivanslutna, arbetstiderna är schemalagda dagtid, kvällar och helger.

  Har du frågor om tjänsten kan du maila till vår köksmästare: magnus.santesson@stadshusrestauranger.se

  Välkommen med din ansökan!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Arbetstid: Heltid och varierade arbetstider, både dag och kväll samt vardagar och helger enligt schema. Du är ledigt 2 veckor vid jul och nyår samt i på sommaren 4-5 veckor
  • Lön: Individuell lönesättning

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Magnus Santesson

  Telefon: 0739126863

  Hemsida: www.stadshuskallarensthlm.se/sv/om-oss