Sous chef till Rosendals Trädgård

  Jobba som Souschef hos Rosendals Trädgård

  Vill du ha en av arbetsplats präglad av årstiderna, med egen odling av grönsaker, frukt och blommor om knuten? Arbeta med ekologiska och biodynamiska råvaror efter säsong i ett kök där mathanverket är centralt?


  Vi söker en positiv och engagerad sous chef med förmågan att sprida matglädje till kollegor och gäster. En medveten person som vill arbeta hållbart på alla sätt, som värnar om sina kollegor i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.  Du är effektiv och tycker om att ta ansvar. Meriterande är om du har intresse för trädgård och/eller mjölksyning.


  Om oss


  Rosendals Trädgård är beläget på Djurgården och är i grunden en handelsträdgård med park och biodynamisk odling av grönsaker, frukt och blommor. Här finns vårt lunchkafé med vedugnsbageri öppet alla dagar under säsong, till det läggs en omfattande festvåningsverksamhet. Just nu pågår bygget av vårt nya kök med serveringsdel som vi beräknar flytta in i under våren 2024. Sommartid öppnar vi upp vårt utekök Herbarium. Vi har även gårdsbutik samt plantbod med växtförsäljning och kurs- och visnings verksamhet inom trädgård och mat.


  Kök och trädgård har ett nära samarbete, och menyer skrivs utifrån säsong och skörd. Här är råvaran i fokus och vi tar inspiration från hela världen när vi lagar mat. Till det läggs ett vedugnsbageri med Stockholms största stenugn och en gårdsbutik med försäljning av egen förädling, vedugnsbageriets bröd, trädgårdens grönsaker, örter och frukt.


  Vår vision är att skapa en plats fylld av mathantverk, inspiration, och matglädje för våra gäster. Vi har 40 års erfarenhet av biodynamisk odling, och har serverat våra gäster ekologiskt och närproducerat långt tillbaka. Idag är vi den enda restaurangen i Stockholm som är KRAV- certifierad på nivå silver, något vi är stolta över. 


  Ansökan


  Tjänsten är en tillsvidareantällning med 6 månaders provanställning. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi är kollektivanslutna och medlemmar av Visita.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Arbetstid: Heltid och varierande arbetstider, dag och kväll samt vardagar och helger enligt schema.
  • Lön: Enligt kollektivavtal HRF

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Johanna Rosenlund

  Telefon:

  Hemsida: www.rosendalstradgard.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats