Bagare till Rosendals Trädgård

  Jobba som Bagare hos Rosendals Trädgård

  Vill du få möjlighet att arbeta i en fantastisk miljö där Stockholms största vedeldade stenugn är hjärtat. Brinner du lite extra för hållbarhet och ekologiska råvaror av högsta klass?


  Duktiga bagarhänder sökes till vårt vedugnsbageri. Du bör ha minst 3 års erfarenhet inom yrket. Du ska vara bevandrad inom både bröd och kaka och tycka att surdegar och kulturspannmål är det vassaste som finns. Du är en arbetsmyra som hugger i där det behövs. Du är effektiv, strukturerad och vågar ta ansvar.


  OM OSS


  Rosendals Trädgård är beläget på Djurgården och är i grunden en handelsträdgård med park och biodynamisk odling av grönsaker, frukt och blommor. Här finns också vedugnsbageri, gårdsbutik och ett lunchcafé öppet alla dagar under säsong, till det läggs en omfattande festvåningsverksamhet. Sommartid öppnar vi upp vårt utekök Herbarium. Bageri, kök och trädgård har ett nära samarbete. 


  Ekologiskt, biodynamiskt och råvaror i säsong är grundläggande för oss tillika hantverket och allt lagas från grunden. Vår vision är att skapa en plats fylld av mathantverk, inspiration, och matglädje för våra gäster. Vedugnsbageriet byggdes för 25 år sedan, stiftelsen har funnits i 40 år.


  ANSÖKAN


  Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi är kollektivanslutna till HRF och medlemmar av Visita. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Arbetstid: Heltid, vardag och helg enligt schema
  • Lön: Enligt kollektivavtal HRF

  Sök det här jobbet