Är du en passionerad köksmästare och brinner för att skapa fantastiska smakupplevelser?  

  Jobba som Kock hos 3Sixty Skybar

  Välkommen till 3Sixty Restaurant, Skybar & Living Room, en plats ovanför Stockholms skyline där gastronomi möter magi. Med oslagbart läge på 25e våningen med 360 graders panoramautsikt över Stockholm utmed Lijeholmskajen. Internationellt hög standard med familjär atmosfär. Kreativt & innovativt utvecklat mat-, drink- & vinkoncept samt terass i söderläge.

  Vi söker nu en engagerad och erfaren kock/ souchef för att förstärka vårt köksteam och lyfta vår matlagning till nya höjder. 


  Vi erbjuder dig att arbeta i en inspirerande och kreativ miljö i lokaler och utsikt som är svårslagen med vattnet som närmaste granne. Möjlighet att arbeta med en talangfull grupp av matentusiaster där ni kreativt och tillsammans  skapar nya rätter och menyer för att driva verksamheten framåt.

  Vi förväntar oss av dig att du är en mästare i konsten att förvandla råvaror till delikata måltider, ha kunskap om olika matlagningstekniker och matlagningsmetoder. 

  Din erfarenhet innefattar en kombination av precision och teknisk skicklighet och du leder och samarbetar nära med andra medlemmar i köksteamet inklusive kockar, kockelever och kökspersonal för att ni tillsammans säkerställer en smidig drift och leverera en positiv matupplevelse för våra gäster. 

  För att kombinera arbetsliv och privatliv kan vi erbjuda bekväma och flexibla arbetstider.

  Tveka inte att kontakta oss för vidare information om tjänsten.  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare tjänst med provanställning
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Frank Barshamoun

  Telefon: 0707997167

  Hemsida: www.3sixtyskybar.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats