Phil's Burger söker

  Phil´s Burger är ett växande koncept och av många klassat som en av Stockholms bästa restauranger för gourmet-hamburgare.

  Hos Phil’s Burger ges möjligheten att arbeta på ett expansivt och framgångsrikt företag med ett tydligt och tilltalande koncept. Under deras drygt två år har de växt från en till sex restauranger. De närmaste åren kommer de fortsätta växa i Sveriges största städer och därefter i Norden. Detta ger deras medarbetare möjlighet att arbeta på olika enheter, i olika städer och framöver även i olika länder. Deras kultur präglas av ett starkt engagemang, kvalitet och en vilja att ständigt utveckla sig själv och företaget. Hos Phil´s Burger får allas personlighet ta plats och alla medarbetare ses som en viktig del i deras utveckling. Hos Phil’s Burger är teamet viktigt och de värderar högt att ha kul tillsammans.

    Phil’s Burgers personalerbjudande

  Som medarbetare på Phil’s Burger ges du möjlighet att arbeta i en professionell och kvalitetsfokuserad miljö som präglas av gott samarbete och familjekänsla. Framför allt får du möjlighet att påverka och vara en del av Phil’s Burgers framgångssaga

  Arbetsuppgifter

  Vi erbjuder arbete i en fartfylld och stämningsfull miljö med starkt fokus på utmärkt service och kvalitet. Hos oss ges möjlighet att uppleva många positiva möten med förväntansfulla gäster och man får tidigt ansvar och stort förtroende, exempelvis i rollen som skiftledare eller serviceansvarig. Vi har privilegiet att kunna erbjuda flexibla arbetstider, varierande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar vilket är uppskattat av våra medarbetare

  Personlig utveckling

  Vi erbjuder våra medarbetare en ständigt lärande arbetsmiljö där den personliga utvecklingen står i fokus. Utveckling i form av formell utbildning inom såväl alkoholservering som säker mathantering men även genom att man ges möjlighet till personlig utveckling via vår tydliga feedback-kultur och våra regelbundna uppföljningssamtal. Vi på Phil’s Burger tror på våra medarbetare och låter dem få möjlighet att växa och göra karriär inom företaget. Exempelvis kan man gå från diskare till köksbiträde eller från skiftledare till kökschef. Flera av våra medarbetare får därför en framgångsrik karriär hos oss.

  Kompensation

  Vi på Phil’s Burger värnar om att våra medarbetare känner sig trygga i sin anställning varpå kollektivavtal är en självklarhet. Hos oss erbjuds därför marknadsmässiga löner, personlig och prestationsbaserad löneutveckling varje år, försäkringar samt mycket annat.

   

  Nu söker Phil's Burger personal till flera poster.

   

  Kökschef, Stureplan

  De söker nu dig som är driftig och ansvarstagande och vill axla rollen som kökschef på deras fantastiska restaurang på Stureplan.

  Läs hela annonsen

   

  Serveringspersonal, Stureplan

  De söker nu ett flertal servitörer/servitriser till vår restaurang vid Stureplan. Tjänstegraden är ca 30 - 40%.

  Läs hela annonsen

   

  Bartender, Stureplan

  De söker nu en erfaren bartender till vår nyrenoverade bar på Stureplan. Tjänstegrad 80%. 

  Läs hela annonsen

   

  Kökspersonal, Stureplan

  De söker nu ett flertal personer för både heltids- och deltidstjänst i köket på vår restaurang på Stureplan. 

  Läs hela annonsen

   

  Skiftledare, Sunbyberg

  De söker nu dig som är driftig och ansvarstagande och vill utmanas i rollen som skiftledare i köket i Sundbyberg. Tjänstegraden är 80%. 

  Läs hela annonsen

   

  Bartender, Sundbyberg

  De i söker nu en erfaren bartender till vår hotellbar i Sundbyberg. Tjänstegrad 80%. 

  Läs hela annonsen

   

  Serviceansvarig, Gärdet

  De söker nu en erfaren servitör/servitris till tjänsten som serviceansvarig till deras restaurang på Gärdet som tillsammans med restaurangchefen ansvarar för arbetet i matsalen. Tjänsten är på heltid. 

  Läs hela annonsen

   

   

  Postat av Henrik Löthman

  Tillbaka