Eriks Gondolen har uppdaterat Köket. Restaurangen i restaurangen.

    Under sommaren har det kaklats, målats, tapetserats och möblerats om. Och fredagen den 8:e september öppnar uppdaterade KÖKET. Med ny meny, nytt dryckesutbud, mer musik och fler sittplatser.

    KÖKET kommer fungera som en egen kvarterskrog mitt inne i restaurangen. Menyn består av rätter som är MINDRE, MELLAN och STÖRRE. Många rätter passar att delas. Det ordinarie dryckesutbudet i restaurangen kompletteras i KÖKET av ett flertal viner på glas baserade på druvorna Riesling och Syrah från stora delar av världen. Det finns givetvis god öl från både Sverige och andra länder och cocktails från baren.


    - Vi vill skapa en kontrast till matsalen och samtidigt låta KÖKET vara kreativt, lättillgängligt, fartfyllt och välkomnande. Här skall stämningen och musiken vara på topp redan från start. Det känns helt rätt att kunna erbjuda ytterligare en valmöjlighet till våra gäster. Allt från högkvalitativa cocktails med vidunderlig utsikt i vår bar, en måltid i vår klassiska matsal, vinutbudet i vinbaren och nu även det modernare KÖKET, säger ägaren Anna Lallerstedt.
    Postat av Henrik Löthman

    Tillbaka