Restaurang Tranan söker servis med vinintresse

    Jobba som Serveringspersonal hos Tranan

    Ett ställe att träffas på, kanske äta en bit och ta ett glas. Så såg Stockholmarna på Tranan år 1929 och gör det än idag, över 90 år senare. Tranan har funnits på samma adress, Karlbergsvägen 14, under hela denna tid.

    Menyn varierar efter säsongens råvaror för att skapa riktigt god husmanskost både för den förbipasserande samt hela släktmiddagen.


    På Tranan gillar vi vin! Vi gillar allt som är välgjort med mycket själ och hjärta även om vi tycker lite extra mycket om de klassiska vinländerna och regionerna. Vår dryckeslista är levande och rolig med en bra mix av det klassiska samt nya spännande viner från hantverksproducenter.


    Vi letar efter dig med ett stort intresse för mat, vin och service. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av À la carte samt ett stort intresse av vin.


    Om du uppskattar att jobba i ett litet team med stort eget ansvar, samt i ett högt tempo så är Tranan rätt restaurang för dig.

    Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse med ett rullande schema av luncher, kvällar och helger.


    Vid intresse vänligen maila tranan@tranan.se

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: tranan.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats