Erssons i Fruängen har en snart 50-årig historia med en förkärlek till havets läckerheter. För drygt två år sedan gjordes en total ombyggnation där delin & lunchrestaurangenfick sällskap av en a la carte restaurang
Vi söker kockar som förslagsvis arbetar varannan vecka dagtid och varannan vecka em/kvällstid.
Dagtid måndag-fredag arbetar du som produktionskock varvat med lunchlucka. Arbetstiderna är idag 7-16 men kan varieras något efter individ. Dagpasset är ca 4h lunch man förbereder själv samt produktion för take away övrig tid.Produktionen är främst fisk och skaldjursinriktad vilket är ett plus om du har erfarenhet av.
Kvällstid onsdag-lördag söker vi dig som vill arbeta med en varierad kvällsmeny, gillar ett högt arbetstempo, arbeta med högkvalitativa råvaror, har ordning och reda runtomkring dig och lägger stor vikt på smak och estetik.
Som kock här behöver du ha ordning och reda samt är strukturerad och effektiv då tjänsten innehåller många arbetsmoment
Välkommen in med en ansökan
Kontakt:
Telefon:
Hemsida: erssons.se/fruangen