Kock och serveringspersonal till Barsebäck Bistro

    Jobba som Kock hos Barsebäck Bistro

    Vi rekryterar Kock och serverings personal!


    Om oss:

    Vill du vara med i den spännande utveckling som pågår för fullt på Barsebäck. Med den nya ägaren, Ernst Rosen som driver bland annat Nääs Fabriker och Vallda GK, sker nu en långsiktig satsning på hela anläggningen. Just nu pågår en häftig resa med att re­novera, utveckla och bygga upp Destination Barsebäck. Vi söker dig som brinner för att skapa WOW känslan för våra gäster.

    Här finns ett hotell och småvillor med 140 sängplatser och sommaren 2021 öppnade vi även två padelbanor i anslutning till klubbhuset. För oss står kunden i fokus och vi ska leverera mat och service av hög kvalite. För oss är helhetsintrycket på hela anläggningen väldigt viktigt och vi jobbar mycket över gränserna för att ge gästen en så bra upplevelse som möjligt från början till slut. Vi arbetar med utvalda råvaror, satsar på närproduce­rade produkter och lagar vår mat efter vad säsongen har att erbjuda. Här finns stora möjligheter till personlig utveckling och att växa i din arbetsroll.


    Om dig:

    Vi söker en kreativ och ansvarstagande kock med minst 5 års yrkesvana. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med fantastiska kollegor och gäster. Du vill vara med och utveckla våra olika koncept i bistron och hotell

    Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gastronomi på högnivå. Flytande i både tal och skrift i Svenska Är detta du?

    Vi söker även efter en ny stjärna till våra restauranger, vi ser gärna att du har minst 3 års yrkesvana från a la carte och att du har ett stort intresse för gastronomi, vin och service.

    Med tanke på vårt geografiska läge där kollektivtrafik inte är ett alternativ behöver du ta i beaktande trans­port till och från arbetet. Tjänsten innebär 100%.


    Din ansökan som kock skickas till Andreas på

    andreas.albrektsson@barseback.com


    Din ansökan som servitör/servitris skickas till Matthias på

    matthias.vincent@barseback.com 

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Kontakta oss
    • Arbetstid: 100%
    • Lön: Kontakta oss

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Andreas Albrektsson

    Telefon:

    Hemsida: barseback.com

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats