Restaurangchef till Deli by Matboden

  Restaurangchef till Deli by Matboden

  Va roligt att du hittat vår annons! Detta är jobbet för dig som älskar att jobba med människor och service av högsta nivå. Hos oss arbetar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare och ha ansvar för driften i matsalen. Du får dagligen användning av ditt värdskap och säkerställer kvalitet av service och utbud.  Hur ser din arbetsdag ut?

  Som restaurangchef är det du som styr organisationen i matsalen. Det är ditt ansvar att skapa ett bra team och att det läggs ett lämpligt schema i förhållande till restaurangens drift.

  Tillsammans med din personal ska ni se till att restaurangen är inbjudande, har ett uppdaterat utbud och får våra gäster att trivas. Delin ska vara en lokal mötesplats för både ung som gammal.

  Du förväntas vara en förebild för alla anställda, och arbeta för att sprida företagets värdegrunder och policys. Du leder din personal med Matbodens värdegrund som stöd - familjär, pålitlig och tillgänglig.

  Du bidrar till att Delins matsal utvecklas med sin samtid och jobbar alltid aktivt för att matsalen bedrivs med service i klass och professionalitet.

  Du har personal-, ekonomi, och arbetsmiljöansvar för dina medarbetare och matsalen som helhet. Du, med ditt team, är också ansvarig för att uppdatera vår hemsida och sociala medier.

  Tillsammans med kökschefen ska du leda och utveckla denna restaurang till en plats där alla har en bra upplevelse.

  Vem trivs här?  Vi söker en strukturerad och lyhörd ledare som vill driva utveckling i en dynamisk miljö. Som person är du öppen, nytänkande, strukturerad och kommunikativ. Eftersom rollen både är operativ och strategisk passar den bäst för dig som avslutar det du påbörjat och har en god helhetssyn. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster inom restaurangbranschen och kommer med goda referenser.  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder dig en ny arbetsplats, som för många – både gäster och personal - ska bli en plats att trivas på. Ingen arbetsdag kommer vara den andra lik.

  Deli By Matboden planeras öppna i början av 2022. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede kommer du ha möjlighet att påverka koncept, utbud och varumärket som helhet.

  Detta är en systerkrog till välrenommerade Gamla Enskede Matbod, som du kommer ha visst samarbete med.

  Delin ligger på en lugn gata i det trivsamma villaområdet Stureby, i söderort. Tunnelbana finns på 5 minuters gångavstånd.

  Här blandas flera generationer och de kommer alla ha olika behov och förväntningar på vår verksamhet.

  Vi erbjuder både en traditionell a la carte-restaurang men även en deli-butik. Här ska gäster kunna köpa med sig fredagsmyset, komma förbi på ett glas vin eller äta en trerätters.

  Vi kommer att ha 50 platser inomhus och ca. 50 utomhus under sommarhalvåret.  Är du den vi söker?

  Skicka in din ansökan till oss.Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Blandad
  • Lön: Efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Edin

  Telefon: 0735280774

  Hemsida: delibymatboden.se