Är du kock med mer än 5 års erfarenhet från att ha jobbat i kök och har passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi jobbet för dig!

    Jobba som Kock hos Restaurang Asplund

    Vem letar vi efter? För denna tjänst behöver vi någon som kan vara ansvarig kock på mindre cateringuppdrag och som kan ha dialog direkt med gästen! Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från att jobbat i kök. Du gillar att ha kul på jobbet, har passion för yrket och råvaror samt är bra på att samarbeta. För att trivas hos oss krävs det att du har god struktur och ordningssinne och har en stark vilja att utvecklas!

    Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Vår verksamhet vilar på våra luncher, catering och festvåning och arbetstiderna är mestadels 07,00-15,30 vardagar samt varannan helg. På helgerna är det varierande arbetstider då det helt beror på vilken typ av event vi har bokade i huset och ute på catering. Hur mycket event och cateringar vi har varierar mycket från vecka till vecka samt beroende på säsong och vi söker därför dig som är flexibel och förstår att arbetsbelastningen kommer variera under året! Vi strävar dock alltid efter att jobba hållbart!

    Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig en kul arbetsplats! Hos oss är vardagen varierande och vi är en trevlig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner. Granne med vår restaurang har vi ett gym som du som anställd får fri tillgång till. Vi äter alltid frukost och lunch ihop hela arbetslaget!


    Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss!


    Varmt välkommen med din ansökan!

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Individuell lönesättning

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Niclas Lundevall

    Telefon: 0735874500

    Hemsida: www.restaurangasplund.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats