Häringe Slott söker Restaurangchef

  Jobba som Restaurangchef hos Häringe Slott

  Vi söker en restaurangchef till Häringe Slotts restaurang.

  Vi söker en passionerad, nyfiken och entusiastisk person, som är redo att anta nya utmaningar.

  Tillsammans med vår slottschef kommer du inspirera och uppvisa att servisanda och lagarbete står i centrum. Som restaurangchef har du en operativ nyckelroll i restaurangen, med ansvar att följa rutiner, lagar och Häringes målsättningar samt uppehålla god gäst-/kundrelation. Gästnöjdhet är viktigt för oss och du är därför närvarande, lyhörd, social och vill leverera utöver det förväntade.

  Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet att jobba tillsammans med kollegor för att leverera en väldigt bra slutprodukt. Vi värdesätter högt ägandeskap för ditt arbete


  EGENSKAPER

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande ansvar inom restaurang.
  • Organiserad, entusiastisk och framåt
  • Bil och körkort (Det går att ta sig hit kommunalt och går att schemalägga så att arbetet passar bussens tider, för rätt person)


  OMFATTNING
  Heltid
  Operativt och administrativt arbete förlagt på mestadels kvällar och helger, men vi har även frukost och lunchservering.


  OM HÄRINGE SLOTT
  Häringe Slott är vackert beläget i naturreservatet vid Landfjärden, 25 minuter söder om Stockholm. Här finns 70 hotellrum, moderna konferenslokaler samt förtjusande slottssalonger för middag och fest. Till oss kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten.

  Jobbtyp: Heltid


  Vid frågor ring Jenny Kapell, 070-813 41 88 och maila ditt CV och personliga brev till

  jenny.kapell@haringeslott.se

  Märk din ansökan med Restaurangchef

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jenny Kapell

  Telefon: 070-813 41 88

  Hemsida: www.haringeslott.se