Servis med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

  Jobba som Servis hos Runö Möten & Events

  Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest. Anläggningen är Svanen-certifierad och restaurangen är även KRAV-certifierad.


  Servis med glimten i ögat och gästen i fokus

  Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassig service, mat och dryck. Du kommer att jobba i ett tajt & drivet team som ser till att skapa en trivsam miljö för gästerna. Hög gästnöjdhet, hög försäljning & hög energi är viktigt för oss.


  Arbetsuppgifterna är främst i restaurangen men vi ser gärna att du är bekväm med att hjälpa där det behövs. Hos oss har vi en stor variation av arrangemang vilket också medför variation i arbetsuppgifter. Ena dagen är det högtryck i restaurangen, nästa en bankettmiddag i vår eventhall, kanske serveras välkomstdrinken vid bryggan, för att nästa dag vara en del i matlagningsaktiviteter i vår matstudio. Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse. Vi prioriterar inställning, attityd och vilja att skapa en skön atmosfär högre än kunskapen om alla världens viner.


  Vi tror att du:
  Vill servera och rekommendera mat och dryck som motsvarar våra gästers förväntningar.
  Har ett gott öga för ordning och reda samt att du vill bidra till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen.
  Vill bidra till att din avdelning når uppsatta mål och hjälpa till med att restaurangen arbetar i enlighet med Runös Möten & Events standard och riktlinjer.
  Genuint intresse för dryck, service & kvalitet.


  Vi söker dig som har:
  Minst 2 års erfarenhet av arbete från servering.
  Goda dryckeskunskaper.
  Behärskar svenska i tal och skrift.
  Vilja att göra det lilla extra samt är konsekvent och noggrann.
  Utbildning är meriterande men inget krav.


  Vi erbjuder:
  Ett schema med fasta tider och att vid vissa toppar arbeta lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
  Friskvårdsbidrag
  Utbildning
  Härlig skärgårdsmiljö, trevliga arbetskompisar och en trygg arbetsmiljö med kollektivavtal.


  Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

  Tjänsten är 100 % med start omgående.


  Ansökan:
  Vi tar enbart emot ansökningar via e-post till peter.brunstorp@runo.se. Ange servis i ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast.


  Har du frågor om jobbet? Kontakta Peter Brunstorp, restaurangchef, via e-post: peter.brunstorp@runo.se eller tel. 076-140 62 80. Välkommen med din ansökan!


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: 100%
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Maria Lindhe

  Telefon: 08-555 380 00

  Hemsida: www.runo.com