Kökschef till Lilla Bjers Gårdskrog

  Jobba som Kökschef hos Lilla Bjers Gårdskrog

  Vi söker nu en Kökschef till teamet på Lilla Bjers Gårdskrog för säsongen 2023. Menyn hos oss baseras helt på grödorna från gården och allt kött kommer från Krav-märkta gårdar på Gotland. Vi är ett litet tajt team där alla delar samma visioner kring mat och dryck.


  Vi söker dig som har stor passion för mat och hyser stor respekt för råvaran. Du vill vara med och utveckla vår verksamhet gastronomiskt samt arbeta mot att hitta balansen för en socialt hållbar och ekonomiskt lönsam verksamhet. Det är meriterande om du tidigare har ledarerfarenheter och har jobbat på restauranger med liknande inriktning tidigare


  I rollen som kökschef är det du som planerar, leder och samordnar den dagliga driften i köket. Du jobbar tillsammans med restaurangchef och kockar för en ständig utveckling av menyer och personal.


  Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  Personalansvar kök, inkl schemaläggning

  Arbetsledning och del av den dagliga driften

  Inköp till köket

  Menyplanering


  Tjänsten är en säsonganställning och kan påbörjas omgående och sträcker sig fram till september månad med chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd på både kvällar och helger där stor del av arbetstiden sker i den dagliga driften. I ett startskede finns det möjlighet att få stöttning vad gäller schemaläggning och rekrytering.


  Om oss

  Lilla Bjers är en KRAV-certifierad, familjeägd gård som drivs av samma familj. Här lagar krogen mat på de råvaror som finns tillgänglig. Fokus ligger på vällagad mat där smakerna från våra råvaror får spela huvudrollen, med tillägg av gotländskt KRAV-certifierat kött. Eftersom vi inte kan servera fisken från Östersjön med rent samvete väljer vi i nuläget bort fisk och skaldjur från menyn.


  Hela gården är KRAV-certifierad, även all dryck är ekologisk, allt ifrån vinet till våra hemgjorda dryckespaket.


  Gården är ett samarbete mellan kök, gård och serveringspersonal, vårt mål är att en lunch eller middag hos oss ska vara mer än bara en måltid. Vi vill lyfta det genuina, personliga hantverket som är vår mat – hela ”korta” vägen från jord till bord.


  Vid frågor gällande tjänsten, mejla krogen@lillabjers.se. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Säsongsanställning, april till september. Med chans till förlängning.
  • Arbetstid: Dag- samt kvällstid. Vardagar och helg.
  • Lön: Efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Sandra Göransson

  Telefon:

  Hemsida: lillabjers.se