Servis och kockar till ny vin-/matbar vid Visby Golfklubb

  Jobba som Servis hos Restaurang Kronholmen (Visby Golfklubb)

  Den här sommaren tar Visby Golfklubb sin restaurangupplevelse till en ny nivå med tillägget av en  vin- och matbar. Beläget i det historiska, röda klubbhuset med storslagen utsikt över havet, lovar vi en unik samlingsplats där avslappnad atmosfär möter hög gastronomi. Vår vision är att förena enkelheten i tillgänglighet med rikedomen av smakupplevelser, där varje besök blir en resa i högkvalitativ mat och dryck.


  I denna nya satsning kommer vi stolt samarbeta med en framstående vinimportör för att erbjuda en imponerande och omfattande vinlista. Trots en exklusiv öppningstid på bara 8 veckor under sommarsäsongen, garanterar vi en vinupplevelse som är både bred och noga utvald.


  Vi är på jakt efter passionerade dryckesentusiaster, som brinner för att dela sin kärlek till vin med våra gäster. Om du har ett djupt intresse för vinvärlden, kombinerat med erfarenhet från branschen, är du den vi söker. Vår ambition är att tillsammans skapa oförglömliga ögonblick för våra gäster, genom kunskap, passion och en ojämförlig gästfrihet.


  I detta spännande skede av vår utveckling, söker vi även en kreativ och dedikerad kock som kan komplettera vår vision genom att tillaga och servera rätter som inte bara matchar, utan förhöjer, vår omsorgsfullt utvalda vinlista. Du kommer att spela en central roll i verksamheter då det är ett litet team. 


  Välkommen till en sommar fylld med mat och dryck, precis bredvid Sveriges bästa Golfbana. 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: juni-augusti
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Efter överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Jonathan Kasche

  Telefon: 073 519 09 32

  Hemsida: www.visbygk.com