Kökschef TegelLådan

  Vi i Lådan-gruppen har öppnat ännu en restaurang - TegelLådan. Denna gång i en fantastisk gammal byggnad i det fd gasverksområdet i Norra Djurgårdsstaden. Förutom en restaurang så är det också ett bryggeri där vi kommer att brygga öl till alla våra restauranger, Lådan, Parklådan och så klart TegelLådan. En brewpub med bryggeri helt enkelt. Och till det en massa hederlig lokalproducerad, KRAV-märkt streetfood som vanligt. Läs mer om oss t ex här; https://www.cafe.se/nu-oppnar-tegelladan-kika-in-i-den-650-kvm-stora-olhallen/


  Nu när vi varit igång några veckor så är det dags att växla upp. Det är dags att börja servera lunch, helgbrunch och en hel del events. Och organisationen behöver kompletteras med en kökschef. Är du rätt person? Läs nedan och låter det intressant och du tror dig vara rätt person för oss - sök!


  DINA ARBETSUPPGIFTER SOM KÖKSCHEF HOS OSS

  Ditt huvudsakliga fokus är att säkerställa en hög och jämn kvalitet på vår mat. Genom att själv vara i köket och leda den dagliga driften ser du till att kökspersonalen har en gemensam kunskap och arbetssätt, att rutiner följs och att köket utvecklas. Du planerar veckoluncher, organiserar och planerar den dagliga preppen och planerar menyer till events. Du jobbar nära vår restaurangchef Maria. En del administrativa uppgifter ingår också, som t ex beställningar, hantera egenkontrollsprogram.


  DIN BAKGRUND & DINA EGENSKAPER

  Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet varav minst 1 år i ledande befattning. Du är en person som får höra att du är en omtyckt och engagerad ledare som skapar motivation, förtroende och entusiasm i ditt team.

  Du är noggrann, fokuserad och bra på att hitta lösningar när problem uppstår. Du delar vårt höga kvalitetstänk och din kärlek till köket och mat är stor. Med dig har du också en kunskap om köksekonomi som du använt vid planering av menyer.


  VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT GÄNG 

  Skicka in din ansökan senast 28 april. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte.


  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning.
  • Arbetstid: Tjänsten avser vardagar och dagtid men kväll och helg kan förekomma vid speciella tillfällen.
  • Lön: Individuell lönesättning. Vi har naturligtvis kollektivavtal (för OB-ersättning, semestertillägg, tjänstepension mm).

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: