TEPPANYAKI KIRI

    I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken. I vår restaurang Teppanyaki  Kiri har varje bord en egen kock som tillagar maten framför gästen på en stekhäll. De japanska och lokala svenska råvarorna ger en unik matupplevelse. Här serverar vi en färdigkombinerad meny för dagen med 6 olika rätter, inspirerad av de japanska köken och vår närmaste omgivning.


    A LA CARTE RESTAURANG IKOI

    Vår a la carte restaurang ligger i anslutning till den stora takterrassen med milsvid utsikt över Stockholms inlopp. Här serverar vi mat som är inspirerad av det moderna japanska köket. På menyn förenas tydliga smaker med japanska tekniker i ett estetiskt uttryck.


    RESTAURANG SAISHOKU

    I anslutning till det japanska badet ligger den nya veganupplevelsen Restaurang Saishoku, vilket ordagrant betyder grönsaksätare på japanska. Här finns ca 40 platser och tanken är att du som gäst lätt ska kunna slinka in för att beställa något extra under din vistelse.

    Menyn består av både rawfood och det veganska köket. En varm vegansk rätt kan ha inslag av rawfood. Men självklart inte vice versa. Varje maträtt är noggrant komponerad med kombinationer av smaker och texturer för att skapa en matupplevelse utöver det vanliga.