Vi på Sjöfartshuset Festvåningar på Skeppsbron 10 i Gamla stan söker nya familjemedlemmar.

    Vi behöver KOCKAR som har råvaror och smak i fokus och som älskar matlagning och vill vara med och ta oss till en ännu högre nivå. Vi har många återkomande gäster så det är av stor vikt att leveransensen alltid är på topp och att det är varierande matlagning och menyer på hög nivå.

    Ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt.

    Du kommer att jobba både med förrätter varmrätter och desserter, med de bästa råvarorna för säsongen. Vi är ett litet välsvetsat köksteam som älskar att jobba och strävar ständigt efter utveckling och söker alltid efter nya och bättre råvaror, smaksättningar och tillagningstekniker

    Vi jobbar exklusivt med slutna sällskap. Dagtid har vi konferensluncher eller lunchmenyer i chambre separee av hög kvalitet och kvällstid serveras 3-7 rätters menyer (oftas 3 rätter).

    Några veckor på sommaren har vi tidigare öppnat en "popup" restaurang dagtid i Gustavianska salongerna. Kanske även i år.