Sandhamns Värdshus söker kockar med erfarenhet

  Jobba som Kock hos Sandhamns Värdshus

  Jobba på Sandhamn i sommar?

  Sandhamns Värdshus söker kockar samt köksnissar och diskare till sommarsäsongen 2021.

  Sandhamns Värdshus är beläget längst ut i Stockholms skärgård, med goda båtförbindelser är Sandhamn ett naturligt stop både för dagsturister samt seglare.

  Sandhamns Värdshus har anor från 1672 då de första officiella dokumenten berättar om värdshuset på Sandön. Det drivs sen 1979 av Lars Wikström med familj.

  Vi har 4 olika restaurangen som drivs under samma hus, dels en pub som är öns hjärta är öppen året runt, en klassisk a la carte restaurang, en uteservering med eget kök, samt en skaldjursbar i gamla verkstadshuset i Sandhamn

  Vår säsong börjar till valborg och pågår till slutet av september/början av oktober. Där den absoluta högsäsongen är mellan midsommar och 15:e augusti.

  Vi söker nu dig som vill förstärka vårt köksteam till sommaren.

  Kock: Vi söker kockar både till vårt kök inne som servar puben och restaurangen samt till uteserveringsköket.

  Vi söker dig som

  · Har 3 års erfarenhet av kockjobb, har du dock mindre erfarenhet tveka inte att kontakta vår kökschef (kontaktuppgifter står i slutet)

  · Gillar att jobba i team, för oss är teamkänslan väldigt viktig, vi vill ha kul medan vi jobbar, det är också en väldigt stressig period så att lita på sina kollegor och jobba ihop löser det mesta.

  · Är stresstålig, vi är en restaurang med högt tempo från öppning till stängning och det är viktigt att hålla samma nivå hela dagen.

  · Gillar mat och är noggrann med råvaror och smaker, vi jobbar med klassiska smaker och gör allt som går att göra från grunden.

  Köksnisse/diskare: som köksnisse/diskare jobbar man främst med förberedelser, så som göra såser, fixar med grönsaker och fylla på köket under service, man har även gemensamt ansvar för disken.

  Vi söker dig som

  · Har fyllt 18

  · Har ett intresse för mat och matlagning

  · Är stresstålig, det är många saker som ska göras på en dag och alla vill ha hjälp, så att kunna planera sitt arbete och inte stressa upp sig är viktigt.

  · Det är meriterande om du har en köksutbildning i grunden eller har gjort liknande jobb tidigare.

  Låter detta intressant för dig, kontakta vår kökschef Kristjan via mail koket@sandhamns-vardshus.se 

  Vi har kollektivavtal via Visita, samt förmånliga upplägg för mat och personalboende.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Säsong maj-oktober
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: