Hotellvärdinna sökes till vårt hotellfartyg Prince van Orangiën

  Jobba som Hotellvärd hos Oaxen Krog & Slip

  HOTELLVÄRDINNA/ANSVARIG

  Prince van Orangiën är ett litet och mycket personlig hotellbåt med 6 hytter. Hotellbåten ligger förtöjd strax efter Beckholmsbron mittemot Oaxen Krog & Slip på Djurgården.


  Vi söker nu en hotellvärdinna som har förmågan att arbeta självständigt med naturlig ansvarskänsla och med tidigare erfarenhet från restaurang eller hotell.


  Du har en stark känsla för värdskap med en förmåga att observera detaljer, planera samt upprätthålla vår standard på personlig service. Du är minst 25 år och talar Svenska och Engelska obehindrat.


  Arbetsuppgifterna handlar om allt från förbereda och servera frukost, in- och utcheckningar, städning och att pyssla om våra gäster. Hotellgäster bokar "rum" online vilket innebär att hytterna ibland bokas med kort varsel. Det är en stor fördel att vara flexibel med arbetstid samt gilla att gå upp tidigt på morgonen.


  Vi planerar att öppna 20 april och har sedan öppet t.o.m oktober (öppet helger i april och oktober, maj-sep mer spridning over hela veckan). 80% sysselsättningsgrad maj-sep. Arbetstider är i ÖK med dig/oss och efter hotellets beläggning.


  Skicka din ansökan till michelle@oaxen.com

  Se vår webb för mer information:  http://oaxen.com/prince-van-orangien/

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet:
  • Arbetstid: varierande
  • Lön: enligt ök

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Michelle Palmstierna

  Telefon: 0708-923107

  Hemsida: www.oaxen.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats