Kock Görvälns Slott

    Jobba som Kock hos Görvälns Slott

    Vackert beläget i ett naturreservat vid Mälaren, endast 25  km från Stockholms Central, ligger Görvälns Slott. Ett unikt boutiquehotell med 45 hotellrum, 13 möteslokaler, restaurang, uteservering och sommarbar.


    I Restaurang Galleriet serverar vi frukost, lunch och middagar och håller en hög gastronomisk nivå i en avslappnad, exklusiv och personlig atmosfär. Alla måltider på lagas från grunden med bästa tänkbara råvaror och vi har eget bageri som förser hotellet med bröd och andra bakverk. I första hand väljer vi ekologiskt och närproducerat. Vi arbetar enligt ”Clean Eating by us” där vi tar stort ansvar för den mat vi serverar med hänsyn till vår miljö, våra gäster och våra medarbetare. Vi stödjer arbetet för renare världshav och försöker aktivt minska vår användning av plast.


    Vi söker nu ytterligare en ambitiös kock. Den vi söker älskar kockyrket och gastronomi, är social, öppen, noggrann samt gillar ordning och reda. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta i en kreativ miljö som ständigt utvecklas och att du är flexibel, prestigelös och har lätt till skratt.


    Du som söker jobbet ska ha:

    • Kockutbildning och gedigen kunskap om matlagning
    • Minst 3 års erfarenhet från motsvarande typ av restaurang
    • Grundläggande kunskap om egenkontroll och köksekonomi
    • Stort intresse av mat och dryck
    • Höga ambitioner inom ditt yrke
    • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
    • Körkort och egen bil

    Känner du att du är rätt person för denna spännande roll och vill bli en del av vårt team, så lovar vi dig en ny livsstil med härliga kollegor och en miljö som är få förunnade att få arbeta i.


    Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidsanställning och skall tillsättas snarast. Lön enligt ök.


    Mer information hittar du på vår hemsida. www.gorvalnsslott.se där du också söker via vår karrärssida. Eventuella frågor besvaras av kökchef Andreas Askling på telefon 070-644 49 49. 


    Är du den vi söker? Skicka en cv och ett personligt brev idag!


    Välkommen med din ansökan!

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Rullande schema, dagar, kvällar och helger.
    • Lön: Enligt överenskommelse.

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Andreas Askling

    Telefon: 070-644 49 49

    Hemsida: www.gorvalnsslott.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats