Kockar både varm och kallspis

  Jobba som Kock hos Ingmarsö Krog

  Kockar till både varm och kallspis sökes till säsongskrog med skärgårdens bästa läge


  Efter en lyckad fjolårssäsong söker vi nu kockar både till varm och kallspis som vill, tillsammans med vårt köksteam, fortsätta leverera härlig och vällagad mat. Vi söker en person som är positiv, ambitiös och en god lagspelare, och som är beredd att hugga i när det behövs. Då det blir fullt ös under högsommarveckorna.

  På krogen är vi ett tajt team, som spenderar mycket tid tillsammans. Hög stämning med ett skönt häng. När du jobbar hos oss på Ingmarsö krog kommer du spendera större delen av sommaren ute i skärgården. Personalboende finns på ön.

  Vi söker personal till juni, juli och augusti.


  Vårt mål är att Ingmarsö Krog ska fortsätt vara det självklara valet för ett besök i skärgården. En naturlig knutpunkt för alla som passerar ön – båtfolk, sommargäster och bofasta. En krog där vi kombinerar höga ambitioner med skönt häng.


  Ingmarsö krog ligger i Stockholms mellersta skärgård, precis intill vattnet.

  Ingmarsö är en idyllisk sommarö centralt belägen i skärgården. Det bor 160 bofasta på ön men på sommaren ”växer ön” till ca 3 000 boende. På ön finns en gästhamn, som har full beläggning hela sommaren, en mataffär, en bensinbrygga och ett bageri. Allt detta ligger ett stenkast från krogen vilket även ångbåtsbryggan gör, dit Waxholms- och Cinderellabåtarna går hela sommaren. På ön finns även en bygdegård, Lurkan, som anordnar aktiviteter och konserter.

  Hör av dig om du vill veta mer!  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Juni, juli, augusti
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Peter Svensson

  Telefon: 0707425334

  Hemsida: