Hovmästare och kock sökes!

  TJÄNSTEN SOM HOVMÄSTARE

  Nu söker vi på Nytorget 6 en till hovmästare. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå utav att leda arbetsskift, placera gäster, backa service, svara på mail och telefon. Hos oss jobbar vi alla tillsammans, vilket innebär att du som hovmästare kan komma att ha en egen station under lugnare dagar, medan du under dagar när vi har högt tryck arbetar mer som en traditionell hovmästare.

  Du som söker rollen som hovmästare hos oss ska ha tidigare erfarenhet av att hova, med minst 5 års erfarenhet av restaurangbranschen och minst ett års erfarenhet som hovmästare. Vi ser helst att du är kunnig i Waiteraid. Du ska vara prestigelös, stresstålig och verkligen tycka om att arbeta service då vi håller ett högt tempo på Nytorget 6. Ledordet är helikopterperspektiv. 


  Vi ser fram emot att höra ifrån dig och förhoppningsvis träffa vårt senaste tillskott till vårt härliga team på Nytorget! 

  I ansökan ser vi gärna ett CV med bild och referenser samt ett personligt brev. 


  Alla ansökningar som rör hovmästartjänsten skickas till elin@nytorget6.com  TJÄNSTEN SOM KOCK

  Vi söker även en kock till vårt team på Nytorget 6. Du som söker tjänsten ska vara självgående och ha minst tre års yrkesvana av att arbeta i kök. Du kommer att variera mellan att arbeta i kall- och varmkök. Du kommer att arbeta både luncher och kvällar samt helger. Tjänsten kommer att vara en 75% provanställning till en början, med möjlighet till fast anställning med högre tjänstgöringsgrad längre fram. 


  I ansökan ser vi gärna ett CV med bild och referenser samt ett personligt brev.


  Alla ansökningar som rör kocktjänsten skickas till thorsan_86@hotmail.com


  OBS se till att din ansökan skickas till rätt person och avdelning då vi just nu söker två tjänster

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Provanställning/ Tillsvidare
  • Arbetstid: 75%
  • Lön: Enligt kollektivavtal/ enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet