A la carte kock till Grand Hôtel

    Jobba som Kock hos Grand Hôtel Stockholm

    Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.
    Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.


    I våra kök sprider sig alltid en doft av nylagat! Det är här det skapas godsaker som får det att vattnas i munnen. Allt från klassiska Wallenbergare till magnifika bröllopstårtor – och en massa gott däremellan! 

    Vill du bli en del av vårt stora köksteam på Grand Hôtel? Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror. Här serveras mat från 1 person till flera 1000 mellan varven. Men oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig. Vi arbetar i drivande team där samarbetsförmåga och flexibilitet är en viktig ingrediens. 

    Du ska ha minst 4 års tidigare erfarenhet som a la carte kock, med ett brinnande och stort intresse för matlagning, och van att arbeta i högt tempo. Du är kvalitetsmedveten och följer branschens utveckling både i och utanför Sverige.

    Du ska kunna tala både svenska och engelska. Att du är noggrann, positiv, engagerad, är en lagspelare och har en yrkesstolthet värderar vi högt. Och även har goda kunskaper inom HACCP.


    Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.
    Vill du veta mer om tjänsten eller söka direkt kontakta Köksmästare stefan.annomarc@grandhotel.se Märk din ansökan med "A la carte kock". Vi tar endast emot ansökan via mail. 

    "Welcome to share a Grand Exprerience"

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Stefan Annomarc

    Telefon:

    Hemsida: www.grandhotel.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats