Kock till The Sparrow Hotel

    Jobba som Kock hos The Sparrow

      Ett personligt boutiquehotell mitt i Stockholm med 88 rum två minuter från Stureplan, mitt i stan. C’est la belle vie.

    The Sparrow Hotel  

    Personliga hotellrum och sviter två minuter från Stureplan, mitt i stan, nära allt och alla. Såväl butiker som barer, utställningar och krogar. Ett chict och färgstarkt hotell med varm och personlig service. Lägg till ett besök i vår franska vinbar och bistro och du får den perfekta hotellupplevelsen. Nära allt och alla. Butiker, barer, utställningar och krogar. Tu viens ? 

    Vår bistro är så nära Paris du kan komma utan att åka dit. Les chefs cuisiners Mathias Dahlgren och Staffan Naess har tagit tankarna om Det naturliga köket från Matbaren och Rutabaga och omsatt i en genuin bistro. Tempot är intensivt och maten är okonstlat fransk. Har du inte bokat och det är fullt när du kommer hit kan du få vänta i vinbaren en stund. Svårare än så blir det inte. Bon appétit !

    Under sommaren flyttar bistron ut till vår innergård Le Garden. 

    Till vår bistro som drivs av team Mathias Dahlgren söker vi en kock. Ditt mål är att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster genom genuint engagemang  och en stark passion för mat och dryck. 

    Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete inom yrket samt relevant utbildning inom hotell och/eller restaurang. Men dina personliga egenskaper är också något vi värdesätter väldigt högt då vi är ett relativt litet team. 

    Tjänsten är tillsvidareanställning. 

    Vill du veta mer eller söka direkt kontakta Staffan Naess på Staffan.naess@mdghs.com 

    https://www.thesparrowhotel.se/ 

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt:

    Telefon:

    Hemsida: www.thesparrow.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats