Farang erbjuder maträtter med unika smaker från Sydöstra Asien genom att kombinera traditionella thai, vietnamesiska, malesiska och indonesiska rätter i en modern inramning. Utöver maten bjuder Farang på fräscha och spännande cocktails, intressant vinlista, avkopplande och chic atmosfär samt varmt välkomnande service. Farang har 170 platser i matsalen. I början av lokalen har vi en välkommnande vin och cocktailbar där man även kan äta middag.
Ägarna - Kim Öhman och Matti Wikberg – är båda passionerade köksmästare och har arbetat runt om i världen.
Farang grundades i Helsingfors år 2009 och har sedan dess valts till Finlands bästa restaurang och utmärkts som Bib Gourmand i Michelin Guide. Farang i Stockholm öppnade upp sina dörrar i Februari 2013
Vi behöver förstärka vårt team i matsalen med serveringspersonal. Du kommer att arbeta med ett härligt team som har ett stort intresse för dryck och mat i kombination. På Farang är vi väldigt måna om vår personalstyrka & håller löpande utbildningar inom mat & dryck. All ny personal får arbeta med en mentor de första veckorna för att komma in & känna sig bekväma i sin arbetsroll. Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av restaurangbranchen och grundläggande kunskaper inom dryck. Tjänsten är på 75-100 % framförallt kvällstid. I sommar kommer vi ha möjlighet att erbjuda 100 % .
Vi ser fram emot din ansökan & att vi kan ses på en kaffe så vi får möjligheten att träffas
Kontakt: Ingela Brandebo
Telefon: 08-6737400
Hemsida: farang.se