Nu finns möjligheten att arbeta med Sydostasiatisk mat i ett härligt team på Farang

    Jobba som Serveringspersonal hos Farang Stockholm

     

    Farang Stockholm

    Farang erbjuder maträtter med unika smaker från Sydöstra Asien genom att kombinera traditionella thai, vietnamesiska, malesiska och indonesiska rätter i en modern inramning. Utöver maten bjuder Farang på fräscha och spännande cocktails, intressant vinlista, avkopplande och chic atmosfär samt varmt välkomnande service. Farang har 170 platser i matsalen. I början av lokalen har vi en välkommnande vin och cocktailbar där man även kan äta middag. 


    Ägarna - Kim Öhman och Matti Wikberg – är båda passionerade köksmästare och har arbetat runt om i världen.


    Farang grundades i Helsingfors år 2009 och har sedan dess valts till Finlands bästa restaurang och utmärkts som Bib Gourmand i Michelin Guide.  Farang i Stockholm öppnade upp sina dörrar i Februari 2013



    Vi behöver förstärka vårt team i matsalen med serveringspersonal. Du kommer att arbeta med ett härligt team som har ett stort intresse för dryck och mat i kombination. På Farang är vi väldigt måna om vår personalstyrka & håller löpande utbildningar inom mat & dryck. All ny personal får arbeta med en mentor de första veckorna för att komma in & känna sig bekväma i sin arbetsroll.  Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av restaurangbranchen och grundläggande kunskaper inom dryck. Tjänsten är på 75-100 % framförallt kvällstid. I sommar kommer vi ha möjlighet att erbjuda 100 % . 


    Vi ser fram emot din ansökan & att vi kan ses på en kaffe så vi får möjligheten att träffas 



    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare enligt överenskommelse
    • Arbetstid: Varierande kväll & helg på rullande schema
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Ingela Brandebo

    Telefon: 08-6737400

    Hemsida: farang.se

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats