Farang erbjuder maträtter med unika smaker från Sydöstra Asien genom att kombinera traditionella thai, vietnamesiska, malesiska och indonesiska rätter i en modern inramning. Utöver maten bjuder Farang på fräscha och spännande cocktails, intressant vinlista, avkopplande och chic atmosfär samt varmt välkomnande service. Farang har 170 platser i matsalen samt en lounge längst ner i lokalen där gästerna kan börja sin middag med en cocktail eller välja att avsluta middagen med kaffe & avec. I början av lokalen har vi en välkommnande bar där man även kan äta middag- På luncherna förvandlas baren om till en väldigt populär nudelbar. På Farang har vi ca 60 anställda.
Ägarna - Kim Öhman, Tomi Björck och Matti Wikberg – är alla passionerade köksmästare och har arbetat runt om i världen.
Farang grundades i Helsingfors år 2009 och har sedan dess valts till Finlands bästa restaurang och utmärkts som Bib Gourmand i Michelin Guide. Farang i Stockholm öppnade upp sina dörrar i Februari 2013
Vi behöver förstärka vårt team i matsalen med runners, Du kommer att arbeta med ett härligt team som har ett stort intresse för dryck och mat i kombination. På Farang är vi väldigt måna om vår personalstyrka & håller löpande utbldningar inom mat & dryck. All ny personal får arbeta med en mentor de första veckorna för att komma in & känna sig bekväma i sin arbetsroll. Tjänsten är på heltid med ett rullande schema framförallt kvällar och helger. Vi ser att du som söker är intresserad av att arbeta med service & i ett högt tempo.
Vi ser fram emot din ansökan & att vi kan ses på en kaffe så vi får möjligheten att träffas och berätta mer om tjänsten & Farang
Kontakt: Ingela
Telefon: 08-6737400
Hemsida: farang.se