Serveringspersonal

  Jobba som Serveringspersonal hos Grand Hôtel Stockholm

  Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

  Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

  Vill du arbeta i en klassisk internationell miljö med förstklassiga råvaror och femstjärnig service? Då kan Servis på Room Service Grand Hôtel vara något för dig.

  Du ska vara genuint intresserad av och kunnig om mat och dryck. Du har en vilja att leverera en fantastisk upplevelse för våra gäster genom ditt engagemang och intresse och med hjälp av våra Leading standards kommer du att leverera en absolut femstjärnig service.  

  Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom yrket samt gärna relevant utbildning inom hotell och/eller restaurang. Dina personliga egenskaper är något vi värdesätter väldigt högt.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 %.  6 mån provanställning. Arbetstiden är efter rullande schema och lön samt tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer eller söka direkt kontakta Cecilia.lundstom@grandhotel.se

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet