SPETSIG PASTRY CHEF/KOCK TILL DESSERTGLASSBAR

    Jobba som Kock hos OOO - Triple Oh! Ice Cream

    Lystring mathantverks-geeks! =) Nu har glasskonceptet ni väntat på poppat up i Stockholm: Det snurrat på passion och kreativitet, naturliga råvaror och riktiga smeter gjorda från grunden. Friskt doppat i både ett och annat utanför boxen.


    Vi kallar oss OOO - Triple Oh! Ice Cream och tänker att det säger något om våra ambitioner att landa något riktigt ”Oh!-Oh!!-Oh!!!” i glass-Stockholm/Sverige/Världen.


    Med vår produktion tillsvidare inhyst c/o BAGERIET BAK i Hökarängen – och en hela sommaren lååång pop up ute på ROSENDALS TRÄDGÅRD och HERBARIUM – räknar vi med en fortsatt magisk glassommar. Och vidare efter det; en lika magisk glasshöst, glassvinter och glassvår. Japp, du läste rätt: Till hösten kommer vi att smälla upp våra glassdrömmar på fast adress i centrala Stockholm. Med sikte på att öppna upp Stockholm för riktigt magiska vuxenglassupplevelser hela året runt. Och för detta söker vi nu en nyckelperson som vill vara med och skapa det som vi tillsvidare kallar för vår blivande ”DESSERTGLASSBAR”! =)


    En SPETSIG PASTRY CHEF/KOCK som triggas av att axla huvudansvaret för såväl råvaruinköp från lokala producenter som tillagning av riktigt ”kick ass” smårätter och glassdesserter med passande dryck till. En stjärna i såväl det salta som söta köket, vars huvuduppgift blir att bygga och leverera en meny och kvällsupplevelse av det som vår glass redan är på dagtid: One of a kind.


    Så, är du en sån där bästis och bundis med fina råvaror, småskalig drift och top notch leverans, hör då av dig till oss på studs! =D Tjänsten är till att börja med fast tillsvidare 70%, med preliminärt tillträde 1 oktober. För rätt person finns möjlighet att växla upp till heltid allteftersom vi tillsammans gör succé. Tjänsten kommer till både omfattning och uppgifter att anpassas efter person och utformas av den nyanställde själv tillsammans med vår glassmästare @pastrybyjoellindqvist och VD Daniel Sjöstrand.


    Och vi ser nu självklart fram emot att få höra varför just du vill hugga denna nyckelroll på vårt fortsatta glassäventyr!? :) Slå oss en pling på 070-7992633 om du är nyfiken, eller maila ditt CV och en kort motivering till daniel.sjostrand@ooo.se

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid:
    • Lön:

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Daniel Sjöstrand

    Telefon: 0707992633

    Hemsida:

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats