
Som sous chef på Fotografiska får du vara med och göra skillnad. Här får du inte bara lära dig vår matfilosofi utan du får också en blick in i framtidens matlagning.
Om tjänsten
Fotografiska söker en kvalitetsmedveten souschef till vårt kök som har ett intresse för hållbar njutning och zero waste. Här blir du del av en inspirerande och dynamisk miljö där du aldrig har en tråkig dag på jobbet. Att vara öppen för nya idéer är en naturlig del av vår kultur. För oss innebär det att ha modet att göra saker lite annorlunda.
Att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster kräver ambassadörer som kan och vill ta egna initiativ och som ser möjligheter att inspirera, utmana och överraska i varje tillfälle.
Vårt kök har ett ekologiskt och växtbaserat fokus. Utifrån det maximeras upplevelser och smak efter säsong genom att alla delar av alla råvaror används. Ibland på traditionell grund, alltid med en udd. Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar allt som Fotografiska är och gör. Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.
Allt vi serverar hyllar våra fantastiska närliggande bönder som arbetar i harmoni med naturen och ger oss färska råvaror efter säsong. På menyn finns alltid något litet, mellan eller stort att dela i en av Stockholms skönaste oaser i vänners lag till goda viner eller fika. Alltid njutbart, alltid hållbart. Sedan 2020 erhåller Fotografiskas restaurang Guide Michelins hållbarhetsmärkning.
Vi ser gärna att du
Omfattning: Heltid omgående
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierande, både dag och kväll, vardag och helg. Rullande fast schema enligt kollektivavtal
Länk till ansökan:
Kontakt: Gustaf Sandfridsson
Telefon:
Hemsida: www.fotografiska.com