Frukostservis 75-100%

  Jobba som Frukostvärdinna hos Hotel Ruth

  Nu söker vi på Hotel Ruth morgonpigg och glad person som vill jobba med vår magiska frukost och sätta ett nytt hotell på kartan. Din viktigaste uppgift kommer vara att ge våra gäster en fantastisk start på dagen, fylla på frukostbuffén, duka av, servera kaffe och te och förbereda för kommande dag. Du kommer jobba tätt tillsammans med vår Breakfast Manager med beställningar, schema och planering och kommer vara ansvarig när hon inte är på plats.


  Som person är du morgonpigg, glad, snabb, stresstålig och är bra på att hantera högt tempo. Vi ser självklart att du är en team player!


  Om Hotel Ruth
  Mitt i Vasastans kärna, kommer både locals och out-of-towners nu få sitt andra hem när Vasastans nya boutique-hotell slår upp dörrarna. På Hotel Ruth har vi hämtat influenser från omvärlden samtidigt som den lokala omgivningen och känslan av den klassiska stockholmsvåningen spelar in.

  Hotel Ruth är ett personligt familjeägt hotell med glimten i ögat som älskar att erbjuda dig opretentiös lyx. Hotellet är systerhotell med botique-hotellet Hotel Frantz vid slussen.


  Läs mer på hotelruth.se


  Krav:

  Engelska och svenska

  Tidigare serveringsvana


  Plus:

  Tidigare köksvana

  Tidigare arbete med hotellfrukost


  Jobbtyp: 75%-100% fördelat på förmiddagar och varannan helg med chans till 100%.

  Start datum: så snart som möjligt enligt överenskommelse 

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid:
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: hotelruth.se