Souschef till Sjöstaden Skybar

  Var: Sjöstaden Skybar i Hammarby Sjöstad, Stockholm

  Om oss:  Vår ambition är att hålla en hög kvalité både vad gäller mat och service och att ge gästen en helhetsupplevelse i vacker miljö.

  Vem söker vi:  Du som är souschef och redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, kan peppa arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda. Vi ser att du är van vid att hantera stress och ha förmågan att växla upp när det krävs då tempot stundtals är väldigt högt. Du har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och fungerar bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.

  Arbetsuppgifter: Arbeta aktivt i service i köket med ett nära samarbete med Back of House Manager. Du ansvarar för den dagliga driften i köket under dina pass, tar hand om vissa beställningar och se till att övrig kökspersonal trivs, utvecklas och arbetar mot samma mål.

  Vill du vara med i vår fortsatta resa mot något nytt och spännande i Stockholm häftigaste skybar?

  Kvalifikationer:
  - Minst 5 års erfarenhet från à la carte kök
  - Jobbat som Souschef
  - Brinner för matlagning
  - Har en god ledarskapsförmåga

  Anställning: Heltid

  Om företaget: På 102 meters höjd är restaurangen och takbaren något utöver det vanliga.

  Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor takterass under bar himmel med mer än 100 sittplatser.

  Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas. Vi är ett företag i en spännande utvecklingsfas som har för ambition att vara välorganiserad och med en tydligt uppbyggd struktur.

  I vår koncern ingår även Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm och Restaurang Göteborg på Sickla kanalen i Hammarby Sjöstad.

  Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Provanställning 6 mån
  • Arbetstid: Tjänsten är förlagd på ett rullande schema med dagpass, kvällar och helger.
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.sjostadensskybar.se

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats