Matsalschef till Sturehof

  Jobba som Matsalsansvarig hos Sturehof

  Matsalschef Sturehof

  Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare och ha ansvar för den dagliga driften i matsalen. Du får dagligen användning av ditt värdskap och driver restaurangen mot högsta möjliga nivå och säkerställer kvalitet av service och utbud.

  Hur ser din arbetsdag ut?

  Som matsalschef har du ansvaret för Sturehofs organisation i matsalen. Det är även matsalschefens ansvar att säkerställa kvaliteten på medarbetarna och att det läggs ett optimalt schema i förhållandet till restaurangs drift, med stöd av restaurangchef och biträdande matsalschef.

  Ansvarsområden:

  · I din roll som matsalschef chef ska du vara en förebild, och arbeta för att sprida, koncernens värdegrunder, policys och varumärken. Du leder din personal med Svenska Brasseriers värdegrund som stöd - trovärdig, generös, tillgänglig och underhållande

  · Du bidrar till att Sturehofs matsal utvecklas med sin samtid och jobbar alltid aktivt för att matsalen bedrivs med service i världsklass

  · Du har personal-, ekonomi, och arbetsmiljöansvar för medarbetare i matsalen inkl. kostnadskontroll.

  · Arbeta för ett tydligt ledarskap med tydlig feedback och målsättningar för samtliga medarbetare

  · Tät kontakt med HR avdelning för hantering av alla personalfrågor i organisationen

  · Ansvara för att informationsflödet fungerar i matsalen och ut mot övriga avdelningar.

  · Bistå restaurangchefen i det årliga budgetarbetet.

  · Du är en del av Sturehofs ledningsgrupp där du alltid jobbar aktivt med utveckling för restaurangen och företaget i stort.

  Vem trivs här?

  Vi söker en strukturerad och lyhörd ledare som vill driva utveckling. Som person är du öppen, nyfiken och kommunikativ. Eftersom rollen både är operativ och strategisk passar den bäst för dig som avslutar det du påbörjat och har en god helhetssyn. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster inom restaurangbranschen.

  Vad erbjuder vi?

  Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner i en välkänd koncern som ger många utvecklingsmöjligheter.

  Är du intresserad?

  Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

  Om oss

  Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira och Emmer/Ulriksdals Värdshus. I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

  Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden: generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid:
  • Lön:

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Zuzanna Slotwinska

  Telefon:

  Hemsida: sturehof.com

  Annonsen är stängd
  Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats