Servispersonal

  Jobba som Serveringspersonal hos Grand Hotel Saltsjöbaden

  Nu behöver vi fler duktiga medarbetare till vårt team. Vi har stora renoveringsplaner och väldigt många gäster som tycker om oss. Det är en bra kombination.


  Vi söker nu servispersonal till vår fantastiska matsal här på Grand Hotel Saltsjöbaden. Dig vi söker får gärna ha några års erfarenhet av servering men framförallt brinner du för bra service samt har ett stort intresse för mat och dryck. Du är flexibel och gillar att jobba i högt tempo. Du är social och positiv och gör gärna det lilla extra både för gästen och dina lagkamrater.


  Din roll är viktig då du är vårt ansikte utåt och du jobbar hela tiden för att ge våra gäster en fantastisk helhetsupplevelse.  Du vill gärna samarbeta med de andra avdelningarna på hotellet, och du har ett öga för detaljer och är självklart noggrann och gillar ordning och reda.


  Det är bra om du är en problemlösare och har modet att leda en förändring.


  Datavana, god svenska och engelska är ett krav. Körkort är meriterande.


  Vi erbjuder en fantastisk miljö att arbeta i, glada kollegor, god mat och självklart har vi kollektivavtal. Det är lätt att pendla till oss, Saltsjöbanan stannar precis utanför hotellet. I tjänsten ingår kvällar och helger samt sex månaders provanställning.


  Rekryteringen sker löpande och anställning sker då rätt kandidat hittats. Så välkommen med din ansökan redan idag!

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Varierande, dag, kvällar, vardagar och helger
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt: Peter Brunstorp

  Telefon: 0850617000

  Hemsida: grandsaltsjobaden.se