Oaxen Slip på Djurgården söker sommarkollegor

  Jobba som Servis hos Oaxen Krog & Slip

  Vill du jobba tillsammans med oss? 

  ”I bistro Oaxen Slip serveras vår tolkning av nordisk bistromat. Goda och okomplicerade rätter som med fördel delas med ditt sällskap”

  Oaxen Slip är en av två restauranger som drivs av Magnus Ek och Agneta Green. 2022 kommer bli finalåret för Magnus och Agneta.
  I vår nordiska bistro Slip vill vi utöka vårt team och söker nu servispersonal och kockar i sommar med möjlighet till förlängning.

  SERVIS

  Du bör ha några års tidigare erfarenheter i matsal, med ett brinnande intresse för både service, mat och dryck. Du ska kunna tala både svenska och engelska

  Vi har roligt på jobbet, vilket både är viktigt för oss som arbetsgrupp och är en förutsättning för den ständiga resan framåt att höja servicenivån.

  KOCK

  Vi söker dig med minst 3-5 års yrkes erfarenhet i restaurangkök. Du är kvalitetsmedveten och följer branschens utveckling både i och utanför Sverige, du har ett stort intresse för att laga god och hållbar mat från grunden.

  Att du är noggrann, positiv, engagerad och har en stor mängd yrkesstolthet värderar vi högt. I köket talar vi både svenska och engelska.

  Välkommen med din ansökan till info@oaxen.com

  Se vår webb för mer information: www.oaxen.com

  Hållbarhetspolicy: www.oaxen.com/hallbarhetspolicy/

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidareanställning samt visstid; sommarsäsong med ev. förlängning
  • Arbetstid: Heltid, deltid, extra
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet

  Kontakt:

  Telefon:

  Hemsida: www.oaxen.com