Kökschef

  Vi söker en kreativ och driven matlagare med fokus på hands on i köket och väldigt lite administrativt arbete.


  I din roll som kökschef ser vi att du är nyfiken, lojal och driven. I din roll som chef är du ansvarig för att leda det dagliga arbetet och fortbilda vårt lilla köksteam. Planera menyer och ansvara för att kvalitén upprätthålls.  Du arbetar kanske idag som kock eller sous chef på en bättre restaurang men känner att du vill komma vidare i din egen utveckling. Hos oss får du stora utvecklingsmöjligheter att bygga din framtid. Du bör ha goda referenser från tidigare arbetsgivare och prata flytande svenska eller engelska.

  Anställning med start i början på augusti.

  Bra lön och förmåner för rätt person.


  Restaurangen

  På La Vecchia Signora har vi ett fokus på mat och vin från Piemonte. Men gör även våra tolkningar på dess traditionella kök. Målsättningen är att jobba ännu mer råvarudrivet och här finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka. Vi är ett litet familjärt team som jobbar hårt och har mycket kul tillsammans.

  Arbetet är initialt förlagt till kvällar rullande schema.

  Restaurangen är öppen tis-lör 17–23. Vilket innebär alltid stängt söndagar och måndagar. Vi håller stängt för långhelger såsom påsk, jul och midsommar. Vi har även stängt i juli.

  Vi ser fram emot din ansökan, så kan vi boka in ett möte och träffa dig och berätta mer om oss och tjänsten.

  Mer om det här jobbet

  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse

  Sök det här jobbet