Kock till den gröna ön mitt i Stockholm

    Jobba som Kock hos Långholmen Hotell & Restaurang AB

    Vi söker en kunnig kock till vårt härliga köksteam på Långholmens Wärdshus! Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som stöttar varandra.

    Långholmen Hotell & Restaurang ligger på ön Långholmen nära Hornstull i Stockholm. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.

    Du ska ha några års yrkeserfarenhet, vara en bra lagspelare och självklart ha ett stort intresse av att laga god mat!

    Vår mat utgår från svensk mattradition och vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med bra svenska råvaror. Wärdshuset har plats för cirka 250 gäster och serverar lunch, middag, helgbrunch och följer årets händelser med exempelvis julbord, Mårten gås, påsk och grillkvällar. Vi har också en festvåning för större sällskap.

    Hållbarhetsfrågor har länge genomsyrat vår verksamhet. Bland annat var vi den första restaurangen på Södermalm som blev miljömärkta med Svanen och vi ingår i nätverket Hållbara Restauranger. På anläggningen finns även hotell, vandrarhem, konferens och arrangemang. En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning!

    Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

    Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval av kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta köksmästare Fredrik Syding.

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Tillsvidare
    • Arbetstid: Heltid
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Fredrik Syding

    Telefon: 070 748 45 25

    Hemsida: langholmen.com

    Annonsen är stängd
    Sista ansökningsdag för den här annonsen har passerats